Escrow Alliance Finalist Red Herring Top 100 Europe Award

5 april 2012Reacties uitgeschakeld voor Escrow Alliance Finalist Red Herring Top 100 Europe Award

Haarlem – 5 april 2012 – Escrow Alliance – kondigt vandaag aan dat zij is geselecteerd als finalist voor de Top 100 Red Herring Europa Award, een prestigieuze lijst met daarop veelbelovende private technologie bedrijven en initiatieven in Europa.

Escrow Alliance Europe Red Herring Finalist 2012 Top 100Escrow Alliance is genomineerd omdat het continuïteit biedt door middel van hun suite van software escrow-oplossingen. Onze escrow-oplossingen verminderen het risico op permanent verlies van data, applicaties en bedrijfsprocessen door het beveiligen van dergelijke activa buiten de leveranciers domeinnaam en tegelijkertijd de bescherming van de intellectuele eigendom in dergelijke toepassingen voor de leverancier.

De Red Herring redactie heeft gekozen voor de meest innovatieve bedrijven uit het aanbod van honderden uit heel Europa. De genomineerden worden beoordeeld op zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria, zoals financiële prestaties, technologische innovatie, kwaliteit van het management, de uitvoering van de strategie, en de integratie in hun respectievelijke industrieën.

Na een zorgvuldige evaluatie van deze bedrijven, aangevuld met een overzicht van de actuele resultaten en status van het bedrijf, is de redactie van Red Herring in staat gesteld te zien langs de ‘buzz’ en maakt het de lijst tot een waardevol instrument voor het ontdekken ontwikkelingen en initiatieven in de industrie .

‘Dit jaar was het zeer de moeite waard’, zegt Alex Vieux, uitgever en CEO van Red Herring. ‘Ondanks de wereldwijde economische situatie zijn er veel bedrijven die echt vernieuwend en indrukwekkende producten introduceren. We hadden een zeer moeilijke tijd met het selecteren van de finalisten. Escrow Alliance blijkt een grote belofte verdient het daarom een van de finalisten te zijn. We weten dat de 2012 oogst zal uitgroeien tot een aantal fantastische bedrijven die zijn er zeker een impact te maken. “

Finalisten voor de Red Herring 100 Europe zijn geselecteerd op basis van hun technologische innovatie, management, omvang van de markt, investeerders, acquisite van nieuwe klanten en hun financiële gezondheid. De finalisten zijn bedrijven uit de telecommunicatie, beveiliging, Web 2.0, software, hardware, biotechnologie en mobiele industrieën.

Escrow Alliance presenteert tijdens het Red Herring Europe Forum in Amsterdam op 23-25 april 2012.