Cloud Escrow op het Tooling Event

Op 3 November presenteren Greenclouds en Escrow Alliance op het Tooling Event in Utrecht voor het eerst aan een breed publiek de bedrijfscontinuïteitsoplossing Cloud Escrow.

Escrow Alliance en Greenclouds presenteren Cloud Escrow op het Tooling EventOm grip en controle te houden, dienen zaken voor het voorkomen van permanent verlies van data en applicatie te worden georganiseerd, zowel technisch, juridisch als organisatorisch. Escrow Alliance biedt in samenwerking met Greenclouds de oplossing: Cloud Escrow.

13:40 – 14:10
Escrow in de Cloud. Meer dan alleen Broncode. Het is operationele beschikbaarheid
Door: Michel Korpershoek, CTO & COO, Green Clouds BV

Met Cloud is uw IT omgeving volledig in handen van uw leveranciers. Licenties, gevirtualiseerde platforms, infrastructuur en de toegang to uw meest bedrijfskritische applicaties en data.

De flexibiliteit van Cloud komt met een risico. Het risico om uw kritische applicaties en data te verliezen wordt voorkomen met Cloud Escrow. Cloud Escrow levert beschikbaarheid van kritische applicaties.
De oplossing is een Cloud Escrow die data, applicaties, instellingen en onderliggende afhankelijkheden opslaat in een beveiligde digitale toegankelijke escrow uitwijk omgeving.

Cloud Escrow is veel meer dan alleen de bescherming van broncode zoals bekend uit bestaande software escrow.

Met Cloud Escrow wordt een regeling opgezet waarbij alle benodigde facetten worden geregeld ter voorkoming van het voorgoed wegvallen van uw “Cloud IT omgeving”. De Cloud Escrowregeling is beschikbaar sinds 6 oktober 2011.

Meer informatie op: CloudEscrow.info