SaaS Escrow-overeenkomst

Escrow voor SaaS Applicaties - Escrow door Ecrow Alliance - Saas Escrow Overeenkomst doorDe SaaS Escrow-overeenkomst wordt opgesteld met het doel om eindgebruikers op korte en lange termijn onafgebroken gebruik te kunnen laten maken van hun applicatie.

In een volledig SaaS-escrowproces wordt gekeken naar de beschikbaarheid van de broncode, het continu gebruik van de applicatie en de toegankelijkheid van de gebruikersdata. Bij voorkeur worden afhankelijkheden van software van derden uitgesloten.

Een SaaS-overeenkomst is altijd maatwerk. Elke SaaS-omgeving heeft haar eigen inrichting en alvorens een toereikende overeenkomst op te kunnen stellen, wordt er een grondige analyse gemaakt van deze SaaS-omgeving.

Minimaliseren van risico’s
In de SaaS Escrow-overeeenkomst worden maatregelen opgenomen om onderstaande risicofactoren in te perken.

Meer zekerheid met uitgebreide verificatie
Aanvullend op een SaaS Escrow-overeenkomst is een uitgebreide verificatie aan te bevelen. Door te kiezen voor een uitgebreidere verificatie verkrijgt de eindgebruiker nog meer zekerheid aangaande de kwaliteit van het escrowdepot. Met een uitgebreidere verificatie wordt het depot getest, gecontroleerd, maar ook geheel gecompileerd. Dat betekent uiteindelijk een hoge mate van betrouwbaarheid.

Als Trusted Third Party beschermt Escrow Alliance uiteenlopende intellectuele eigendommen.

  • Software licentie-overeenkomsten
  • SaaS-overeenkomsten
  • Geïntegreerde software en OEM
  • Uitbestedingen van applicaties
  • Continuïteit in Joint Ventures

Escrow Alliance levert software escrow-overeenkomsten, fysieke en juridische bescherming van de escrowdepots en aanverwante diensten. Daarnaast voeren wij aanvullend broncode-verificaties uit die kwalitatief inzicht geven in de gedeponeerde materialen.

Flexibele overeenkomsten
Als voorbeeld kunt u onze bestaande escrow-overeenkomsten hier downloaden en gebruiken als inspiratie voor uw eigen overeenkomst. De overeenkomsten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels (overige talen op verzoek). Vertel ons uw wensen en wij maken een escrow-overeenkomst, die aansluit op uw vraagstuk en/of situatie.

Zekerheid in opslag
Alvorens een depot in opslag te nemen wordt een verificatie naar keuze uitgevoerd. De materialen van de leverancier worden geanonimiseerd, verpakt in SealBags en in depot genomen. Escrow Alliance heeft mediakluizen op geografisch gescheiden locaties waar periodiek alle opgeslagen depots worden geïnventariseerd. Op regelmatig basis voert Escrow Alliance bovendien volledige audits uit op de contracten. Zo heeft de eindgebruiker de zekerheid dat de materialen up-to-date zijn.

Directe telefonische ondersteuning
Escrow Alliance is op werkdagen direct bereikbaar om u te helpen de stappen van het escrow-proces te doorlopen. Uw eigen accountmanager helpt u graag verder.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies