Technology Escrow Solution

Technologie escrow beschermt partijen met een gezamenlijk belang in hetzelfde intellectueel eigendom.
Een Technologie Escrow Overeenkomst beschermt het intellectuele eigendom van beide partijen.

De koper of gebruiker van bijvoorbeeld technologie, een uitvinding of een recept kan een bedrijf bouwen waarvan de producten gebaseerd is op de uitvinding of intellectueel eigendom van iemand anders. Dat geeft een afhankelijkheid en draagt risico met zich mee.

Contractele afspraken worden vooraf vastgelegd. De eigenaar van de technologie heeft de zekerheid dat haar bedrijfsgeheim veilig gesteld is en de eindgebruiker kan zijn bedrijf bouwen met de geruststellende gedachte dat bij het wegvallen van zijn leverancier het geen negatief effect heeft op zijn bedrijfsvoering.

Als Trusted Third Party beschermt Escrow Alliance uiteenlopende intellectuele eigendommen.

  1. Ontwerpen van electronica en hardware
  2. Pharmaceutische of cosmetische formules
  3. Recepten (levensmiddelen)
  4. Patenten of domeinnamen
  5. Bedrijfsprocessen
  6. Design bestanden en originele van reclamecampagnes en huisstijlen

Escrow Alliance heeft als doel de beste dienstverlening in de industrie te bieden. Wij leveren als standaard: Technologie-escrow-overeenkomsten op dezelfde dag van aanvraag, volledige maatwerk escrow-overeenkomsten en kosteloze voorbeeld technology-escrow-overeenkomsten.

Flexibele overeenkomsten

Kies uit onze bestaande voorbeeld escrow-overeenkomsten en verander deze naar wens. Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Overige talen op verzoek.

Zekerheden

Mediakluizen op geografisch gescheiden locaties, Inventaris beheer, Anonieme opslag van broncodes, uitgebreide verificaties en regelmatige depot audits.

Directe telefonische ondersteuning

Escrow Alliance is dagelijks op werkdagen direct bereikbaar. We helpen u graag om de stappen van het escrow-proces te doorlopen. Voor vragen zijn we altijd beschikbaar. Uw eigen account manager helpt u graag.

Zekerheid van een complete escrow regeling
Een technologie-escrow-overeenkomst wordt afgesloten inclusief Depot Verificatie Service (DVS) op het depot. Uitgebreide verificaties worden uitgevoert door de betrokken partijen of door een onafhankelijke derde specialist.
De eindgebruiker verkrijgt meer zekerheid door te kiezen voor een uitgebreide verificatie. De uitgebreide verificatie geeft deze zekerheid dat het depot getest, gecontroleerd en volledig is.

Dit geeft een zeer hoge betrouwbaarheid.

Download Voorbeeld Technologie Escrow Overeenkomst