Vacancies – Application procedure

Stuur je up-to-date CV naar ons toe en binnen 2 werkdagen laten wij van ons horen. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst bellen of een e-mail sturen naar pz@escrowalliance.nl voor meer informatie.

Er volgen in principe drie gesprekken:


Eerste gesprek – Kennismaking


Het doel van het eerste gesprek is een wederzijdse kennismaking.

In de eerste plaats willen we je in dit gesprek een goed beeld geven van de (eigenwijze) visie van Escrow Alliance, de manier waarop we onze organisatie hebben ingericht, het team waar je eventueel komt te werken, het type klanten en jouw mogelijke rol daarin. Daarnaast hebben we het natuurlijk over jouw kennis en ervaring, je ambities en over wat je buiten het werk bezig houdt.

Na afloop van dit gesprek hebben wij een goede algemene indruk van jouw capaciteiten, en kun jij een gefundeerd besluit nemen of je bij Escrow Alliance wil werken.


Tweede gesprek – Technisch of vakinhoudelijk gesprek


Het tweede gesprek is een technisch of vakinhoudelijk gesprek.

Tijdens dit gesprek leggen we je technische kennis langs de “meetlat”. Dit gesprek voer je met een specialist in jouw (toekomstige) vakgebied. In een informele setting bespreken jullie de ontwikkelingen in de markt.
Ook zijn we erg benieuwd naar jouw denkrichting en je mogelijke oplossingen in een aantal situaties. Verder is dit het moment om antwoord te krijgen op je vragen over klanten, onze inhoudelijke visie, etc.

Na afloop van dit gesprek hebben wij een goede indruk van je expertise, je niveau en je inzetbaarheid voor onze klanten.


Derde gesprek – Afronding


Het derde gesprek is een afrondend gesprek.

We besteden tijdens dit gesprek veel aandacht aan je arbeidsvoorwaarden en de regelingen waar je voor in aanmerking komt. We lichten stap voor stap alle mogelijke keuzen binnen de flexibele arbeidsvoorwaarden toe. Je krijgt daarmee direct inzicht in de gevolgen van je keuzen op de totale samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Na afloop van dit gesprek heb je een concrete aanbieding van Escrow Alliance op zak.

Natuurlijk is het mogelijk om je gesprekken na werktijd te plannen. Wij begrijpen – sterker nog: waarderen – je inzet voor je huidige werkgever… zo lang je er nog werkt!