Routebeschrijving

Bezoek het kantoor van Escrow Alliance aan de Nieuwe Gracht 98 te HaarlemOpenbaar vervoer
Vanaf NS Station Haarlem is het 10 minuten lopen naar onze locatie. Ga vanaf het Stationsplein rechtdoor de Kruisweg. Steek daarna bij de stoplichten de Parklaan over en loop rechtdoor.

Aan het einde van het huizenblok gaat u naar rechts. Dit is de Nieuwe Gracht. Escrow Alliance is gevestigd het pand met de grote vlaggenmast (zonder vlag) aan uw rechterhand.

Alternatieve Route

Nieuwe Gracht Afgesloten. Lees meer over de Alternatieve RouteIn verband met werkzaamheden aan een gedeelte van de Nieuwe Gracht is er een alternatieve route beschikbaar om bij het kantoor van Escrow Alliance te komen.

Escrow Alliance | Routebeschrijving werkzaamheden Nieuwe Gracht

Auto
In uw navigatiesysteem voert u in: Nieuwe Gracht 98, 2011 NL Haarlem. Let op: Op dit moment vinden er op diverse locaties in Haarlem onderhoudswerkzaamheden plaats. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen alvorens u een bezoek planned. Escrow Alliance is gevestigd aan de Nieuwe Gracht en is alleen bereikbaar via de Nassaulaan.

Escrow Alliance is gevestigd het pand met de grote vlaggenmast (met wimpel, zonder vlag) aan uw rechterhand.

Er is meestel voldoende parkeerruimte op de Nieuwe Gracht. Op de Nieuwe Gracht is het betaald parkeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Voeg de route toe aan uw TOMTOM Add-To-TomTom

.

Grotere kaart weergeven